Recent comments

Friss Hírek

MILAN: Még nincs megállapodás De Jong jövőjéről

A jelenlegi helyzet szerint a klub még nem tudott megállapodni Nigel De Jonggal, a csapat holland játékosával a szerződéshosszabbítást illetően.


De Jong egyike azoknak a játékosoknak (Mexés, Essien, Pazzini, Abate, Bonera, Abbiati), akiknek 2015 nyarán jár le a szerződésük. 

A holland középpályás 2012-ben csatlakozott a Milanhoz az angol Manchester Citytől és akkor három éves szerződést írt alá. A Milannews.it szerint nincs megegyezés a felek között az új kontraktusról.

Az olasz honlap szerint a tárgyalások ugyan folyamatban vannak Galliani és De Jong képviselője között, de nem sikerült megállapodásra jutni. A hírek szerint a vezetőség már tett egy ajánlatot a 30 éves középpályásnak, melynek értelmében kevesebb fizetésért két évre írhat alá. Azonban De Jong szeretne egy 3 éves szerződést kapni és nem hajlandó elfogadni a fizetéscsökkentést.

De Jong jelenleg 3,5 millió eurót keres szezononként.

Eközben a Schalke állítólag felvette a kapcsolatot a holland játékos képviselőjével. A német klub szeretné a jövő nyáron ingyen szerződtetni De Jongot, aki a közelmúltban már kifejezte maradási szándékát.


forrás: acmilan.hu