Recent comments

Friss Hírek

MILAN: Megkezdték a felkészülést Dubajban

A Milan szombaton megérkezett az Egyesült Arab Emirátusokba, ahol kedden felkészülési mérkőzés lesz a Real Madrid ellen.


A csapat repülőgépe szombaton délelőtt a milánói Malpensa reptérről indult és a kora esti órákban meg is érkezett Dubajba.

Ma délelőtt a játékosok megkezdték a felkészülést. A Milan kedden magyar idő szerint 17:00-kor a Real Madrid ellen játszik a The Sevens stadionban. A találkozóra minden jegyet értékesítettek, így teltház lesz.

Filippo Inzaghi és Riccardo Montolivo az Emirates légitársaság dubaji főhadiszállásán tette tiszteletét.
 
Inzaghi nyilatkozata: “Nagyon boldogok vagyunk, hogy itt lehetünk. Tudjuk, hogy majdnem 100 ezer jegyigénylés érkezett a szervezők felé és már régóta nem lehet jegyet kapni a mérkőzésre, mert az összeset értékesítették. Ez egy nagyon különleges mérkőzés lesz, hiszen ez a két klub nyerte a legtöbb BL trófeát. Remek mérkőzés lesz és remélhetőleg jó teljesítményt fogunk nyújtani”.

A következő napok alakulása a tervek szerint: hétfőn a csapat délelőtt az edzőteremben készül, majd délután Inzaghi a Nad Al Sheba sportkomplexumban tart edzést. Azon a napon a játékosok az Adidas rendezvényén és egy jótékonysági eseményen is részt vesznek. Kedden taktikai megbeszélés lesz, majd este Real-Milan. A meccset követően a csapat visszarepül Olaszországba.

forrás: acmilan.hu