Recent comments

Friss Hírek

GARCIA: Kihasználtuk a lehetőséget

Miután a Juventus vasárnap ebédidőben döntetlent játszott hazai pályán a Sampdoria ellen, a Roma előtt nyitva állt a lehetőség az újabb felzárkózásra.

 
"Kihasználtuk az előttünk álló lehetőséget és felzárkóztunk 1 pontra a Juventus mögé. Az elmúlt alkalommal ez nem sikerült, most viszont tanultunk abból az esetből."- kezdte a Genoa elleni meccs után Garcia.

"Genovában mindig nehéz nyerni és bárki játszik majd itt, nehéz lesz nekik is. A második félidőben számos lehetőségünk volt arra, hogy megduplázzuk az előnyünket és megnyugodjunk, de 10 emberrel még mindig nagyon veszélyes tud lenni egy csapat a pontrugásoknál. A Genoa nagyon közel állt az egyenlítéshez a vége felé a szögletnél, igaz az nem volt szöglet."

A Roma saját magának nehezítette meg a dolgát, miután Adem Ljajic büntetőjét kifogta a csereként beállt Lamanna.

"Azt nem lehet kétségbe vonni, hogy piros lap volt, de ha Perin mondjuk maradt volna a pályán, akkor lehet, hogy 1:0-ra nyertünk volna Ljajic büntetőjével."

Meglepetésre sem Totti, sem Destro nem kezdett a meccsen, így Gervinho volt a középcsatár.

"Tudtuk, hogy itt lehetőségünk lesz kihasználni a csatáraink gyorsaságát, miután a Genoa védői nem túl gyorsak. Ők a szoros emberfogásban jók, ezért ha Gervinho el tudja hagyni az emberét, akkor az érdekes helyzeteket teremthet."

"Minden játékosom tudja, hogy fontos és mindenkinek meglesz a lehetősége. Én megpróbálom mindig a maximumot kihozni abból, hogy ki van éppen jó formában és taktikailag miként tudunk komoly problémákat okozni az ellenfélnek."

"Nainggolantól mindig ilyen játékot várok el. Szerzett egy gólt, összehozott egy büntetőt és a középpályán is kivette a részét mind a védekezésből, mind a támadásból."

"Néha hasonló szinten játszunk, mint tavaly, néha pedig nem, hiszen heti három meccset kellett játszanunk és ez felemészti az energiáinkat. Mindegyik csapatnak, amelyik érdekelt az európai kupaporondon kevesebb pontja van, mint tavaly, de mi közel vagyunk hozzá." 


forrás: asroma.hu