Recent comments

Friss Hírek

A sajtó szerint Del Piero lerombolja a mítoszát

Az utóbbi időben mind gyakrabban hallani olyan hangokat Olaszországból, amelyek rosszallják Alessandro Del Piero – szerintük – mítoszromboló világutazását. 


A 40 éves, egykoron világklasszis támadót ismét összefüggésbe hozták a Bp. Honvéddal, mint lehetséges következő állomáshelyével.

Az indiai kalandot egyesek kínosnak ítélték, az olasz csatár többször csak a kispadon ült (edzője szerint nem volt versenyképes állapotban), és mindössze egy gólt szerzett. Az Eurosport olasz oldala a Honvéd-hír kapcsán arra buzdítja a futballistát, kérdezze meg internetes rajongótáborát, érdemes-e Magyarországra mennie. Majd sokat sejtetően így fogalmaz: „Vannak, akiknek kezd elegük lenni, és szívesebben őriznék meg kedvenc bajnokuk romantikus, nosztalgikus emlékét. Inkább, mint hogy nézzék, amint elcsúful a legenda képe elefánttemető bajnokságokban."

A hónap elején a La Repubblica közölt jegyzetet „Del Piero, így ne..." címmel, amely finom és udvarias kritikával, de határozottan formált véleményt arról, miért méltatlan a Juventus egykori csodált labdarúgójához az a helyzet, amelybe pályafutása végére pénzszerzési célból belesodródott. A cikk ezzel a mondattal zárul: „Tényleg ér annyit a zsíros szerződés, hogy a csillag elporladjon miatta?"

A Zee News adatai szerint a Delhi Dynamosnak 985 ezer eurójába (átszámítva kb 300 millió forint) került Del Piero két hónapos vendégül látása. Ez nagyságrendileg megfelel annak (1.5 millió euró), amit sajtóértesülések szerint a kispestieknek kellett volna előteremteniük az őszi szezonra.

forrás: NSO