Recent comments

Friss Hírek

Öt nyeretlen bajnoki után könnyed Inter-győzelem, ikszelt a Torino az Empolival

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának záró mérkőzésén az Internazionale 2–0-ra legyőzte a Chievót, amely tíz emberrel fejezte be a találkozót. 


A milánóiak szenvednek a bajnokságban, és bár az Európa-ligában csoportjuk élén zártak, a ligában 14 forduló alatt mindössze négy győzelmet sikerült begyűjteniük, ezzel a forduló előtt a 12. helyen szerénykedtek.

A Chievo ellen ennek ellenére hamar felpörgött a csapat, amely a 19. percben előnybe is került: Mateo Kovacic használta ki a hazai védők tanácstalanságát, és az ötösről a bal alsóba bombázott (0–1).

Andrea Ranocchia kedvenc ellenfele ellen most sem maradt gól nélkül, a 2009-ben első Serie A-gólját a Cheivo ellen szerző védő most is megzörgette a hálót Veronában, a szünet után Danilo D'Ambrosio emelése után pörgetett a hosszú alsóba (0–2).

A hajrában a játékvezető kiállította Rubén Bottát, az Inter által kölcsönadott argentint, aki a labdáért ugorva megütötte Kovacic arcát, az eredmény azonban ezt követően sem változott, 2–0-ra nyertek a vendégek. Az Inter ezzel egy helyet előre lépett a tabellán, megelőzve a Sassuolót.

Chievo–Internazionale 0–2 (Kovacic 19., Ranocchia 55.)

Az Empoli 0–0-s döntetlent játszott a Torinóval, amely immár hat meccs óta nyeretlen a ligában.

Empoli–Torino 0–0


forrás: NSO