Recent comments

Friss Hírek

IMMOBILE: Németországban nem örülnek a Juventusnak

Ciro Immobile csodálatos történetként jellemezte a Borussia Dortmund és Juventus összecsapását a Bajnokok Ligájában, amelynek első mérkőzésére Torinóban fog sor kerülni február huszonnegyedikén, míg a visszavágó március tizennyolcadikára ütemezett.


Az egykori torinói csatár Olaszországban tartózkodott, mivel megjelent a Gran Gala del Calcio rendezvényen, ahol begyűjtötte a legjobb olaszországi csatárnak járó díjat, megelőzve Francesco Tottit és Luca Tonit.

„A Capocannoniere díj egyértelműen fontos számomra, különösen mivel a Serie A karrierem elején nem sikerült sok gólt szereznem, és beletelt egy kis időbe, mire belejöttem.” - nyilatkozta Ciro Immobile.


„Köszönettel tartozok az összes Toro csapattársamnak, az edzőnek és a klubnak. Sikerült tető alá hozni ezt az átigazolást a Borussia Dortmundhoz, és ez kiváló lehetőség a karrierem szempontjából.


A német csapattal az olasz játékos következő nemzetközi ellenfele klub szinten a Juventus lesz, amely csapatnak a játékosa is volt több évig, ám az Öreg Hölgy mezét nem sokszor viselhette, hiszen az olasz rekordbajnok többször is kölcsönadta a futballistát.

„A Juventusról beszélni a Bajnokok Ligájának vonatkozásában csodálatos történet. Emlékszem, amikor hatéves voltam, és megnéztem a Borussia Dortmund elleni 1997-es BL-döntőt.

Kellemes lesz ismét találkozni egy olasz csapattal, és viszontlátni néhány egykori csapattársat. Németországban az emberek azon a véleményen voltak, hogy a Juventus a legerősebb a második helyet megszerző csapatok közül, így teljesen természetes, hogy aggódnak.

Ugyanakkor mi tisztában vagyunk az erősségeinkkel, és magabiztosság terén se panaszkodhatunk. Az összes csapattársam arról kérdezett, milyen a Juventus ellen pályára lépni.

A Németországba igazolt csatár idén klubja mezében tizenegy bajnokin játszott, amelyeken két gólt szerzett, míg a Bajnokok Ligájában határozottan eredményesebb volt eddig, hiszen öt mérkőzés és négy gól a mérlege.

forrás: juventuz.blog.hu