Recent comments

Friss Hírek

EL: Sorsolás utáni reakciók

Lássuk, hogyan reagáltak a klubok a mai európai sorsolás után.




Roma-Feyenoord

Zanzi (Roma): „Megvan a kellő ambíciónk ahhoz, hogy megpróbáljunk mindent megnyerni. Sok jó csapat van versenyben, és  van elég önbizalmunk a végső győzelemhez. A Feyenoord? Nehéz ellenfél. Nagyszerű múltú csapat, 2002-ben ők nyerték a trófeát. A holland bajnokság magas színvonalú.”

Tottenham Hotspur-Fiorentina

Montella (Fiorentina): „Trükkös az ellenfél. A jelenlegi helyük a bajnokságban nem bizonyítja azt az értéket, amit a csapat képvisel, nagyon képzettek technikailag. Az sem utolsó szempont, hogy januárban lehet, hogy még erősebb játékosokkal gazdagodnak az egyébként is hihetetlenül erős középpályán. Ettől függetlenül ismerem a játékosaimat, mindent megtesznek majd, amit csak tudnak. Tudjuk, milyen nehéz az angol stadionokban játszani, hiszen a szurkolók nagyon-nagyon szenvedélyesek, de ezután az Artemio Franchiban játszunk, ahol a szurkolók minket fognak segíteni. Az olasz csapatok talán kicsit lehettek volna szerencsésebbek is, de kimegyünk a pályára és játszunk.”

Torino-Athletic Bilbao

Comi (Torino): „Egy nagyszerű csapattal szállunk harcba egy remek atmoszférájú stadionban, amire nagyon büszkék vagyunk. Az elmúlt években rengeteget fejlődtünk, megpróbálunk ezen az úton továbbhaladni. Quagliarella egy kiváló csatár, Martinez egyre jobb lesz. Remek támadóink vannak, meglátjuk, mi történik.”

forrás: azzurri.co.hu