Recent comments

Friss Hírek

ALLEGRI: Határozottságra lett volna szükség

Massimiliano Allegri az elvesztett Szuperkupa döntőt követően úgy nyilatkozott, hogy csapata meccslabdákat pazarolt el. 




A trénernek ez volt az első lehetősége, hogy begyűjtsön egy trófeát a torinói csapattal, míg a Juventus rekordot állított volna be a hetedik megnyert Szuperkupa révén.

„Mindkét csapat nyílt futballt játszott, azonban sajnos két perccel a vége előtt gólt kaptunk. Ezt követően három meccslabdánk volt a tizenegyeseknél, azonban egyikkel se éltünk.” - mondta a szakember közvetlenül a meccs után a Rai Sport riporterének.

A 2-2-es döntetlent követően nem született döntés az első öt pár büntetőt követően sem, majd további tizenegyesekre került sor, hogy fény derüljön, ki viheti haza a Szuperkupát. Gigi Buffon a pontrúgásoknál ismét bizonyított, ám a kihagyott helyzetek miatt három bravúros védése is elégtelennek bizonyult a győzelem biztosításához.


„Szenvedtünk az első félidőben, aztán gólt kaptunk, amikor elvesztettük a labdát a középpályán, szóval egyértelműen jobban is teljesíthettünk volna.

A döntetlen után magasabb sebességre kapcsoltunk, és ez nem egyszerű olyan technikás csapat ellen, mint a Napoli. Ezen kívül kissé fáradtak vagyunk a szezon ezen részében. Egyértelműen határozottabbnak kellett volna mutatkoznunk a hosszabbítás utolsó két percében.

Ezt követően a riporter arról kérdezte Massimiliano Allegrit, miért cserélte le Andrea Pirlót pillanatokkal a Napoli gólját megelőzően.

Andrea nagyszerűen bánik a labdával, azonban olyasvalakire volt szükségem, aki kicsit jobb teljesítménnyel szolgál védekezésben. Sajnos azonban rögtön a csere után gólt kaptunk.

A srácok jó teljesítményt nyújtottak, ezért kár, hogy ilyen eredmény született. Ez a trófea két perccel a lefújás előtt még a miénk volt, azonban továbbra is a Serie A bajnoki tabella élén van a csapat, és továbbjutottunk a Bajnokok Ligájának kieséses szakaszába. - próbálta vigasztalni a szurkolókat a tréner.

forrás: juventuz.blog.hu