Recent comments

Friss Hírek

GARCIA: A Juve csak a bírók miatt előz meg minket

A Roma francia mestere szerint a Zebrák elleni rangadón három ajándékpontot kapott az ellenfél, ezért vezetik ők a tabellát. 
Hétvégén Genovában tudott nyerni az AS Roma együttese, és mivel a Juventus pontokat vesztett hazai pályán a másik genovai csapat, a Sampdoria ellen, a különbség egy pontra redukálódott a két gigász között. 
Rudi Garcia, a Farkasok trénere szerint még ez a minimális különbség sem lenne meg, ha a bírók nem nyúlnak bele a csapatok októberi csatájába.
"Való igaz, hogy a Juventus mögött vagyunk jelen pillanatban, de nekünk kéne vezetnünk a tabellát, mivel három szabálytalan góllal vertek csak meg minket. Továbbra is nagyon bízom abban, hogy bajnokok lehetünk és nem vonom vissza azon kijelentésemet, hogy meg is szerezhetjük a címet. Bajnoki címet nyerni a Romával olyan lenne, mint három éve a Lille-lel."
A francia mester megígérte csapatkapitányának, hogy meglesz a serleg: 

"Megmondtam Tottinak, hogy érte fogjuk megnyerni a bajnoki címet. Az ő karrierje nem érhet véget enélkül a cím nélkül" A fővárosiak hétvégén a győztes rangadóból érkező AC Milant fogadják az Olimpicóban, míg a Juventus csütörtökön Szardíniára utazik, ahol a kiesőhelyen tanyázó Cagliari ellen gyűjtheti be a kötelező három pontot.
forrás: hatharom.com