Recent comments

Friss Hírek

MAROTTA: Igazolni fogunk egy védőt

A Juventus sportigazgatója, Beppe Marotta a La Gazzetta dello Sportnak nyilatkozott, s a klubnál végzett eddigi munkájáról, Massimiliano Allegriről, valamint az előttünk álló téli átigazolási piacról beszélt.


"Allegri bebizonyította, hogy a kétkedők tévedtek. Huszonnégy órán belül találnunk kellett egy új edzőt, Allegrinek pedig meg kellett örökölnie egy olyan csapatot, amelyet valaki más alakított ki."

"A csapat sikeres volt a közelmúltban, azonban ő kihozta a maximumot a Juventus szilárdságából és professzionalizmusából. Tíz pontból nyolcat adnék Allegrinek és a Juventusnak a szezon eddigi részére."

"Természetesen a negyedik Scudetto zsinórban kötelező a Juventus számára, de minden adott ahhoz, hogy bejussunk a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe is." - szólt a jelenlegi szezon céljairól Marotta.

Marotta szót ejtett a torinói klub januári terveiről is az átigazolási piacon.

"Igazolni fogunk egy védőt, azonban jelenleg még nem tudjuk, hogy az egy középső vagy egy szélső védő lesz-e."

A klub sportigazgatója a hetedik helyre vezette a csapatot első szezonjában, s akkor kevesen hittek abban, hogy ilyen hamar sikeres időszak köszönt majd a Juventusra.

forrás: juventuz.blog.hu

"Amikor elkezdtük ezt a kalandot, nem számítottunk arra, hogy ilyen eredményeket érünk el ilyen rövid idő alatt. Elismerés illeti Andrea Agnellit is, aki hivatkozási alappá tette a Juvét az olasz labdarúgásban."

"Agnelli megvédte a munkámat egy nehéz első szezont követően. Meg volt győződve a választásai helyességéről, s lehetőségem nyílott arra, hogy önállóan dolgozzak."

"A Juventusnál szeretném befejezni a pályafutásomat, s jelen pillanatban elképzelni sem tudok más lehetőséget."