Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: Komolyan gondolják Montoya megszerzését

Az olasz csapatnak nagyon kellene a Barcelona jobbhátvédje, s hogy más ne tehesse rá a kezét a játékosra, nyomatékosítják ezt az igényüket, olvasható a sport.es-en.

 
A Juventus szeretné leigazolni Martín Montoyát, azonban azzal is tisztában vannak nem lesz egyszerű dolguk, ha valóban szeretnék nyélbe ütni ezt a transzfert. 

Először is vannak kérői a játékosnak Angliából is, másrészt a Barcelona részéről sincs egyértelmű állásfoglalás az ügyben.

Egyes források tudni vélik, csak kölcsönbe adnák őt - amit Montoya ügynöke elvetett - más források szerint, ha 20 milliót letesznek az asztalra akkor vihetik, de vannak olyan hírek is, marad a klubnál tavasszal is.

Hogy mi lesz ennek a vége egyelőre senki nem tudja, de az biztos, hogy a Juventus személyesen is akart tárgyalni Montoyáról, s ennek okán el is utaztak Barcelonába még a karácsonyi ünnepek előtt. Egyelőre nincs infó arról minden állapodtak meg a felek, de erre a kérdésre úgyis csak a CAS döntés, és a januári átigazolási piac megnyitása után lehet választ kapni.

forrás: barcanoticias.blog.hu