Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: Rolando a legfőbb célpont

Egybehangzó értesülések alapján Rolandóval erősítené védelmét az Öreg Hölgy. 


Miután Andrea Barzagli továbbra is sérüléssel küszködik, a januári átigazolási időszakban remek lehetőség nyílik még egy védőjátékos igazolására. 

Barzagli az idei szezonban még egy percet sem játszott, Rolando pedig – az Intertől való visszatérése óta – még nem lépett pályára a Porto színeiben.

A Calciomercato szerint a 29 éves portugál belső védő az első számú kiszemelt a posztra. A játékos jelenlegi kontraktusa – ami manapság fontos szempont Torinóban – 2016 nyarán jár le, így egy kisebb ellenérték fejében a Porto akár könnyen le is mondhat róla. A játékos számára pedig a neves klub mellett a Bajnokok Ligája szereplés is csábító lehet.

Ha valamiért mégsem sikerülne megegyezni Rolandóval vagy a klubjával, a Juventus akár mélyebben is a zsebébe nyúlhat egy hosszabb távú megoldás érdekében. 

A hírek szerint ez nem más, mint a Dinamo Kijev osztrák nemzetiségű játékosa, Aleksandar Dragovic. A 23 éves játékos legutóbb 10 millió euróért váltott klubot, fizetése pedig évi egy millió euró. Ez utóbbi beleillik a Juventus fizetési gyakorlatába, ráadásul a fiatal védő még a BL-ben is bevethető lenne.

forrás: juventuz.blog.hu