Recent comments

Friss Hírek

SAMPDORIA: Genoába csábítaná Balotellit az elnök?

Mario Balotelli kétségtelenül a mai olasz labdarúgás egyik legmegosztóbb személyisége. 


A tehetségét senki sem firtatja, a hozzáállásával már annál inkább nagyobb bajok vannak. Az utóbbi évek során számos klubban játszott, számos edző, elnök mondta, hogy majd ők megnevelik. 

Aztán mindegyiknek ugyanaz lett a vége… 

Az olasz csatár távozása hatalmas megkönnyebbülést jelentett az AC Milan szurkolói számára. Bár lövöldözgette a gólokat, de egyszerűen rossz volt nézni, amit a pályán művelt. Persze, ez eddig az összes csapatnál így volt, ahol eddig játszott. A jelenlegi kenyéradójánál, az angol Liverpoolnál sincs ez másképp. Nem véletlen, hogy egyre erősebbek azok a hangok, amelyek a téli távozását vetítik előre. De a kérdés az, hogy van-e még olyan balek, aki pénzt áldoz rá?

Úgy tűnik, hogy van. Ráadásul olasz az illető, aki nem más, mint a Sampdoria elnöke, Massimo Ferrero. Ő is a Messiás-szerepét akarja játszani, hogy majd Genoában, egy kisebb csapatnál lenyugszik végre és elkezd úgy játszani, ahogy azt a tehetsége szerint kéne. Persze ehhez a Samp elnöke szerint le kéne nyelnie Balotellinek a büszkeségét – ami valljuk be, közel lehetetlen.

A Sampdoriánál úgy tűnik most a balhés csatárokat szeretnék elcsábítani. Az elmúlt időszakban már felmerült ugye Antonio Cassano neve is. Nos, utóbbi kapcsán a Samp edzője, Siniša Mihajlović egész egyszerűen kimondta, hogy nem kell, de ha mégis leigazolná a klub, akkor ő azonnal felmondana. Eléggé nagy pénzt tennénk rá, hogy Balotelli esetében is hasonlóan cselekedne a szerb.

forrás: azzurri.co.hu