Recent comments

Friss Hírek

Jövő héten egyeztetünk a hosszabbítással kapcsolatban

Massimiliano Allegri a Carpi elleni 2-0 után már a jövő évről beszélt, és arról biztosította a szurkolókat, hogy csapata jövőre esélyesként vág neki a bajnokságnak és a BL-nek.


A bianconero hadigépezet már bebiztosította a sorozatban ötödik bajnoki címet, ám nem hagyott alább a csapat lendülete, és sikerült újabb győzelemmel tovább növelni a győzelmi sorozatot: az utóbbi 26 meccsből 25-ön győzedelmeskedett a csapat.

„Ezt a mérkőzést nehézzé tették az utóbbi napok ünneplései, mivel a bulik és pihenőnapok között nem veszíthettük el koncentrációnkat.” - idézi a tréner szavait a Mediaset Premium és a Sky Sport Italia.

„Ne feledkezzünk meg a Coppa Italia döntőjéről, amelyet a Milan ellen játszunk majd május 21-én, tehát ha már most leengedünk, nagyon nehéz lesz ismét megfelelő hozzáállással nekivágni a meccsnek. A következő bajnokin, a Verona ellen még jobban kell teljesítenünk.


Élvezni akarjuk a futballt, azonban ezeket a meccseket a technikai fejlődésre kívánjuk használni, hogy csapatként játsszunk, ne egyénenként, mivel ma túl sok egyéni párharcot láttam.”

A lelátókon az egyik molinón Allegrinek mondtak köszönetet a szurkolók, mivel igazi vezér volt a szezon során.

„Örültem a gesztusnak, de már számtalanszor köszönetet mondtam a szurkolóknak a támogatásért. Koncentrálnunk kell továbbra is a szezon végéig. Még nem teljesítettük a feladatunk.”

Várható holnapra szerződéshosszabbítással kapcsolatos bejelentés, és ígért-e a klub valamilyen ajándékot a mesternek maradásáért cserébe?

„Nem lesz bejelentés, jövő héten egyeztetünk. A Juventusnak versenyképes kerete lesz a bajnokság és a BL tekintetében. A középpálya vonatkozásában ki kell értékelnünk bizonyos dolgokat.”

Simone Zaza ma betalált, azonban természetesen frusztráltnak érzi magát a játékos a kevés lehetőség miatt.

„Nagyon türelmes volt, ahogy én is. Bizonyos döntéseket meg kell hoznom, és egy nagy csapatnál természetes, hogy verseny folyik a kezdőcsapatbeli helyekért.

Ez volt az első éve a Juventusnál, és meccseket döntött el, hiszen a Napoli elleni gólja létfontosságú volt, de egy top klubnál futballozik, és ez azt jelenti, hogy mindig a legjobbját kell hoznia.”

forrás: juventuz.blog.hu