Recent comments

Friss Hírek

Touré Milánóban köthet ki

Amióta Roberto Mancini újra az Internazionale edzője lett, folyamatosan ostromolja a többször is Afrika legjobbjának megválasztott elefántcsontparti labdarúgót, hogy igazoljon a kék-feketékhez. 


Most végre létrejöhet az üzlet, hiszen a játékos ügynöke is megerősítette, hogy  a milánói csapat elkezdte az egyeztetéseket az átigazolás ügyében.

A 33 éves játékos sokkal kevesebb lehetőséget kapott az idei szezonban a Manchester City edzőjétől, Pellegrinitől, mint szerette volna. Az idény utolsó részében a PL-ben és a Bajnokok Ligájában is epizodista volt az elefántcsontparti az együttesben, ezért került ismét terítékre a távozása.


Bár a City edzője, Manuel Pellegrini távozik Manchesterből, a helyére érkező Guardiola sem biztos, hogy számol Yaya Touréval. Bár azt még nem jelentette ki a Bayerntől érkező edző, hogy kikre számít a következő szezonban, arról azért lehet tudni, hogy tekintélyes lesz a távozók listája. És nem biztos, hogy a veterán játékosra fogja építeni a középpályát a spanyol sztáredző…

Mancini és Touré több évig dolgoztak együtt a City együttesénél, és a Nerazzurri vezetőedzője szívesen adná a karmesteri pálcát régi játékosa kezébe az Internél is.

Touré szerződése 2017 nyaráig szól Manchesterben, és a kék-feketék terve az, hogy kölcsönben vinnék el a labdarúgót. A megegyezés attól is függ, hogy a City tulajdonosai és az érkező Pep Guardiola miként képzelik el a játékos sorsát.

Szerintünk a mostanában mellőzött Yaya Touré még mindig vitán felül egy hasznos és kiváló labdarúgó, aki kiváló, átlagon felüli technikával van megáldva. Még 33 évesen is erőssége lehetne annak az Internek, amelynek tulajdonosa, Thohir szerint a csapata még egyszer nem engedheti meg magának, hogy ilyen gyengén szerepeljen egy idényben. Az elefántcsontpartit sokak lassúnak titulálják, szerintünk azonban talán a világ egyik legelegánsabban és higgadtabban futballozó játékosa!

forrás: azzurri.co.hu