Recent comments

Friss Hírek

Elég volt az ünneplésből

Massimiliano Allegri mérgesen nyilatkozott a Hellas Verona elleni vereséget követően, amely hat hónapos veretlenségi sorozatot szakított meg, és felszólította játékosait, hogy hagyják abba az ünneplést.


A Hellas Verona sorsa már megpecsételődött, és jövőre a másodosztályban játszik a csapat, azonban a Bentegodi gyepén, Luca Toni utolsó hazai mérkőzésén sikerült legyőzni az Öreg Hölgyet.

„Nem, ez a vereség nem elfogadható, és nem is merülhetett volna fel, ha más hozzáállást tanúsítunk.” - mondta Massimiliano Allegri a Mediaset Premium számára adott nyilatkozatban a meccs után.

„A Verona nagyon jól teljesített, és hajtott a csapat, mi azonban nem. Pozitívan kell hozzáállnunk mindehhez, és rá kell ébrednünk, hogy mi a dolgunk.


A csapat nem volt éhes, nem koncentráltunk, és nem figyeltünk eléggé. Számos technikai hibát vétettünk, sokszor eladtuk a labdát, és nem voltunk elég egységesek.

Kár, hogy huszonhat forduló után becsúszott a vereség, mivel a szezont jó formában akartuk zárni. Szombaton nyernünk kell a Sampdoria ellen, aztán következik az AC Milan elleni Coppa Italia döntő.

Egy megbotlás csak abban az esetben ér valamit, ha a csapat tanul a hibákból. Túl sokat ünnepeltünk. Elég volt most már az ünneplésből. A meccsre kell koncentrálnunk, különben akár elveszíthetjük a döntőt is, ha nem tanúsítunk megfelelő hozzáállást.

Múlt vasárnap, a Carpi ellen nem álltunk távol a vereségtől, ma viszont ez összejött, de legalább felébredünk. A Verona nagyon határozott volt, mi pedig nem, így természetes, hogy veszítettünk.

Az biztos, hogy jobban is teljesíthettünk volna. Paulo Dybala nem a legjobb formáját hozta, mivel a legutóbbi meccset kihagyva, nem volt igazán játékban, és túl sokszor eladta a labdát.”

forrás: juventuz.blog.hu