Recent comments

Friss Hírek

Handanovic távozik,Thauvin érkezik?

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy nyáron klubot vált Samir Handanovic. 



Az Inter 31 éves kapusa a hírek szerint a BL-indulástól tette függővé maradását, és mivel ez nem jött össze, jó eséllyel még idén új csapat után nézhet. 

Handanovic elsősorban a Premier League-klubok figyelmét keltette fel, jelentések szerint a Chelsea, a Manchester United és az Arsenal is szívesen látná, bár előbbi két csapat valószínűleg szintén nem indul jövőre a BL-ben. Az Inter mindenesetre 8-10 millió euró ellenében válhat meg tőle.

Milánóban így már a jövőre gondolnak, és nagy erőkkel keresik a szlovén utódját. Erre a megtisztelő feladatra a PSG-nél cserekapussá váló Salvatore Sirigu a legesélyesebb, mellette szól nemzetközi tapasztalata, megbízhatósága és nemzetisége is.

Képben van ugyanakkor a Genoa válogatott fiatalja, Mattia Perin, a Juventus cserekapusa, Neto, valamint a Marseille lejáró szerződésű franciája, Steve Mandanda is.

A híres olasz sportlap, a  Corriere dello Sport szerint az Inter egyre közelebb áll Thauvin leigazolásához. Thauvin, aki jelenleg a Marseille-ben focizik, de a Newcastle játékosa, nem kíván az angol másodosztályban szerepelni, így a távozás mellett dönthet. 

A hírek szerint a két csapat már fel is vette egymással a kapcsolatot a 23 éves játékos ügyében. Geoffrey Kondogbia, a Nerazzurri francia válogatott középpályása jóbarátja Thauvinnak, ami megkönnyebbítheti a transzfert.

Az olasz csapat kezdetben egy kölcsön+opciós ajánlattal próbálkozik az angol csapatnál.


forrás: azzurri.co.hu/foci-live.hu