Recent comments

Friss Hírek

Nem foglalkozhatok a jövőmmel

Álvaro Morata gratulált az AC Milan csapatának, miután eldöntötte az Olasz Kupa sorsát, azonban nem szolgált információkkal az őt illető várható nyári események kapcsán.

„Nagyon boldog vagyok a meccs, a szezon és egy újabb trófea miatt, amit a Juventusnak szereztünk. Tegnap a barátaim azt mondták, hogy padról fogok beugrani a meccsbe, és gólt fogok szerezni, és igazuk volt!” - mondta közvetlenül a meccs után a csatár a Rai Sport mikrofonja előtt.

„A mai jó nap volt. Az apám és a barátaim a lelátón voltak. Mióta megismertem a barátnőmet, a pályán is más játékos vagyok.


Gratulálnunk kell az AC Milan csapatának, mivel kiváló teljesítménnyel szolgáltak, és nagyon megnehezítették a feladatunk, de végül is az eredmény számít.”

A sajtót és a bianconero szurkolókat a Real Madrid tervei és a visszavásárlás opciója is lázban tartja, ezért felmerül a kérdés, hogy ez volt Álvaro Morata utolsó meccse a Juventus mezében?

„Nem ez volt az utolsó meccsem a szezonban, mivel az Európa-bajnokságon is játszanom kell. A legtöbbet kell kihoznom az aktuális formámból, és nem is gondolkodhatok a jövőről.”

forrás: juventuz.blog.hu