Recent comments

Friss Hírek

Alternatívákat keresnek Morata helyére

A Juventus olyan játékosokban gondolkodik, mint Edinson Cavani, Christian Benteke, Romelu Lukaku és Gabriel Jesus, amennyiben a nyáron elhagyná a csapatot Álvaro Morata.

 
A spanyol csatár fontos játékos Massimiliano Allegri számára, ám reális esély van arra, hogy a futballista távozik Torinóból, és jelenleg úgy tűnik, hogy ezt nem képes sem a játékos, sem pedig az olasz bajnokcsapat megakadályozni.

Talán a legmagasabb nívót képviselő alternatíva a Paris Saint-Germain csatára, Edinson Cavani lenne, feltehetően vele mindenképpen elégedettek lennének úgy a szakemberek, mint a szurkolók.

Ám a pénzügyi részleg számára minden bizonnyal nem kevés fejfájást okozna az uruguayi játékos érkezése, hiszen a futballista kivásárlása megközelítőleg negyvenmillió eurót emésztene fel, és az éves fizetése is óriási lenne a Juventus viszonylatában, hiszen feltehetően évi 7-8 milliós bér szükséges a játékos meggyőzéséhez.


A költséghatékonyságot szem előtt tartó bianconero együttes megpróbál majd lefaragni ezen költségekből, mivel a játékos már betöltötte huszonkilencedik életévét, így nem beszélhetünk rendkívül hosszú távú befektetésről az ő esetében.

További opciókat jelenthet az Everton futballistája, a belga válogatott, Romelu Lukaku, vagy az idén az EL döntőig jutó liverpooli Christian Benteke, bár előbbi iránt a Bayern München és a Manchester United is érdeklődik. Továbbá az Arsenal csapatát erősítő Alexis Sánchez és a Marseille együttesében futballozó Michy Batshuayi helyzetét is figyelik a bajnokcsapat szakemberei.

forrás: juventuz.blog.hu

Az utóbbi években a Sassuolo csapatában játszó Domenico Berardi komoly opció a nyárra 20-25 millió euróért, és körülbelül ugyanennyit kellene fizetnie a Juvenutsnak, hogy megszerezze a tizenkilenc éves brazil válogatott Gabriel Jesust, aki jelenleg a Palmeirast erősíti.