Recent comments

Friss Hírek

Meg fogjuk vásárolni Berardit

A Juventus igazgatója is megszólalt a legújabb pletykákkal kapcsolatosan, s úgy véli, hogy mindkét barcelonai veterán erősítést jelentene Torinóban, végezetül, egy végeláthatatlannak tetsző szappanoperát lezárva, elárulta, Domenico Berardi is a zebracsíkos mezben folytatja pályafutását.



"A La Liga az a bajokság, amely a legjobban képviseli az európai labdarúgást." - nyilatkozta Marotta a Tuttomercatoweb munkatársának.

"Úgy tűnhet, mintha gyenge gyenge volna, mert mindig csupán három csapatról beszélünk, azonban a rangsorolásuk javul, köszönhetően a pályán mutatott értékeiknek."

Amikor a Real Madridról vagy a Barcelonáról beszélünk, olyan bajnokokról van szó, akik meghatározóak és jelentősek lennének a mi bajnokságunkban is."


Giuseppe Marotta tehetséges fiatalok és harcedzett veteránok működőképes elegyét szeretné léterhozni a Juventusnál, de sajnálattal állapította meg, hogy pénzügyi lehetőségek terén, az olasz labdarúgás nem rúghat labdába a Premier League mellett.

"Az a célunk, hogy fiatal és kevésbé fiatal játékosok keverékét hozzuk létre, tapasztalt játékosokkal, akik segítséget nyújtanak a pályán, s erőt adnak az öltözőben is.

Megvan az az előnyük, hogy komoly pályafutás áll a hátuk mögött, így átadhatják az értékeiket a fiataloknak. A második számú célunk, hogy a »Made in Italy« elvre törekedjünk, de gondban vagyunk. Az olasz labdarúgás folyamatos hanyatlásban van, s az átigazolási piac első napjaiban már úgy találtam, hogy a Premier League-ben sokkal több pénz áll rendelkezésre, ami problémát jelent számunkra a fizetések terén. Vannak angol középcsapatok, amelyek komoly fizetést ajánlanak, mi pedig nem állunk azon a szinten, hogy versenyre keljünk velük."

Tegnap két hangos pletykabomba is robbant, mindkettő az FC Barcelona játékosával volt kapcsolatos, hiszen  az olasz és a spanyol sajtó értesülései szerint Daniel Alves és Javier Mascherano is rendkívül közel került a Juventushoz.

"Ezt a keretet nehéz tovább erősíteni, de mindig még versenyképesebbek akarunk lenni. Dani Alves? Egy komoly játékosról van szó, azonban nem a mi tulajdonunkban áll. Majd meglátjuk, mit tehetünk.

Mascherano? Vannak ilyen helyzetek a médiában, de mi senkit sem kívánunk eladni a védelemből, ha csak Martín Cáceres nem távozik ingyen. Pillanatnyilag azonban még nem tettünk semmit, így sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudom. Ugyanez igaz Gomesre és Pjanicra is.

Berardi egy nagy tehetség, szóbeli megállapodásunk van a Sassuolóval, s a Juventusnak elővásárlási joga van, mi pedig meg fogjuk kötni ezt az üzletet.

Morata? Ő egy bajnokká válik, s mindent megteszünk, ami csak lehetséges, hogy Torinóban tartsuk. A Real Madrid visszavásárlási záradéka Damoklész kardjaként lebeg felettünk, de találkozni fogunk velük a Bajnokok Ligája döntője után.

Pellé? Morata az egyetlen bizonytalan tényező a támadórészlegben, csak az ő távozása esetén veszünk fontolóra bármilyen igazolást."

forrás: juventuz.blog.hu