Recent comments

Friss Hírek

Újra második a Napoli, Toni Juve-veréssel és góllal búcsúzott

A Napoli 2–1-re győzött a Torino vendégeként a 37. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén, és visszaszerezte a tabella második helyét a kora délután szintén nyerő Romától.



Torino–Napoli 1–2 (Bruno Peres 66., ill. Higuaín 12., Callejón 20.)  



A  csapatok sorsát tekintve tét nélküli mérkőzésen fogadta a Hellas Verona a Juventust, hiszen a hazaiak már biztosan kiestek, míg a vendégek már begyűjtötték a bajnoki címet. Viszont Luca Toni ezúttal búcsúzott, és természetesen ezt góllal szerette volna megünnepelni.

A  veterán gólvágó a 38. percben még csak közel járt ehhez, hiszen lövését mentette a kapufa. A  42. percben azonban a játékvezető egy Pisano-Alex Sandro összecsapást tizenegyessel jutalmazott, és természetesen Toni állt a labda mögé. Neto nem védhette a tizenegyest, Toni egyszerűen bepanenkázta a labdát a kapuba.

A  szünet után egy kontratámadás végén Viviani megduplázta a Verona előnyét, és talán ekkor kezdte magát csipkedni a Juventus. Zazá révén egy érvénytelen gólig és kapufáig is eljutott a bajnok, majd a tar csatár a ráadásban tizenegyest harcolt ki, amelyet Dybala értékesített. Ám a Juventus október óta elszenvedte első bajnoki vereségét, Luca Toni ellenben győztes meccsen búcsúzott.


Hellas Verona–Juventus 2–1 (Toni 43. – 11-esből, Viviani 55., ill. Dybala 94. – 11-esből)

forrás: NSO/digisport.hu