Recent comments

Friss Hírek

André Gomes és Pjanic érkezhet, Zaza távozhat

Az olasz sajtó értesülései szerint a Valencia középpályása, André Gomes igent mondott a Juventusnak, míg az Öreg Hölgy a Torinóban kevés lehetőséghez jutó Simone Zazát is Rómába engedné, hogy így közelítsen Miralem Pjanic felé.


A két középpályás lehet a Juventus két legfőbb célpontja a nyári mercato során, s a Tuttosport mai száma arról számol be, hogy a Valencia portugál középpályása hallgat a zebramezesek hívó szavára, s szívesen igazolna az olasz rekordbajnokhoz.

A Juventusnak most a játékos klubjával kell majd közös nevezőre jutnia, s a vételár végösszege akár 45-50 millió euro magasságába kúszhat fel. 

Ami Pjanić ügyét illeti, az Il Messaggero tudni véli, hogy a Juventus nem szándékozik megfizetni a bosnyák válogatott középpályás római szerződésében rögzített 38 millió eurós kivásárlási árat, s a torinóiak igazgatója, Beppe Marotta a megegyezés érdekében még Simone Zazát is kész átengedni a fővárosiaknak.

Az ifjú támadó kevés játéklehetőséget kapott első torinói szezonjában, de így is rendkívül fontos találatok fűződnek nevéhez, s ideális erősítést jelenthet az AS Roma számára, amennyiben a formáját kereső Edin Dzeko végül távozik a fővárosból.

forrás: juventuz.blog.hu