Recent comments

Friss Hírek

Ha érkezik egy ajánlat...

A nyári mercato ugyan szinte még el sem kezdődött, máris bombaként robbant a pletyka, amely arról szólt, hogy a Juventus bejelentkezhet az AS Roma játékmesteréért, Miralem Pjanicért, s a szerződésében rögzített, nem is olyan magas kivásárlási ár kifizetésével, Torinóba költöztetheti.


Most megszólalt a bosnyák válogatott játékosa is, aki a Sada El Balad TV-nek nyilatkozva, nem zárta be a kaput a lehetséges érdeklődők előtt, amikor az újságírók kifejezetten a Juventus közeledéséről kérdezték.

"Még további két év van hátra a Romával kötött szerződésemből. Azonban, ha egy hivatalos ajánlat érkezik, meglátjuk..." - mondta Pjanic az ügyről.

A Roma részéről is megerősítették, hogy a 38 milló eurós kivásárlási ár megfizetésével, a bosnyák szabadon igazolható, s a klub vajmi keveset tehet, hogy megakadályozza egyik legértékesebb játékosának távozását.


A piaci árak ismeretében, a szóban forgó összeg egyáltalán nem tűnik magasnak, így szinte borítékolható, hogy a Juventus mellett más klubok is versenybe szállnak majd, s leginkább a Bayern München, a Paris Saint-Germain és az FC Barcelona érdeklődéséről keringenek pletykák.

Amennyiben Pjanic végül végérvényesen a távozás mellett dönt, a Roma vezetősége természetesen szeretné, ha a 26 esztendős játékos inkább külföldön folytatná pályafutását.

forrás: juventuz.blog.hu