Recent comments

Friss Hírek

Allegri 2018-ig hosszabbított

Ami már eddig is nyílt titoknak tűnt, mostantól már bizonyosság: a 2014 nyarán, a viharos sebességgel távozó Antonio Conte örökségébe lépő Massimiliano Allegri meghosszabbította szerződését, s 2018 nyaráig folytatja a munkát a Juventusnál.


Azt követően, hogy a felek már többszörösen kijelentették, a szerződés meghosszabbítása formalitás csupán, a Sky Sport Italia és a Calciomercato már tegnap este arról számolt be, hogy Allegri 2018-ig érvényes, évi 5 millió eurós bérezést biztosító szerződést ír alá a Juventusnál, s a hivatalos bejelentés péntekre várható.

"A Juventus Football Club örömmel jelentheti be, hogy Massimiliano Allegri meghosszabbította szerződését, amely 2018 június 30-ig köti majd a klubhoz." - szól a Juventus hivatalos közleménye.


Az AC Milan egykori mesterét erős szkepticizmus fogadta Torinóban, azonban az általa irányított zebramezes csapat már az első szezonjában bajnoki címet és Olasz Kupát nyert, s tizenkét évnyi várakozást követően, a Bajnokok Ligája fináléjáig menetelt.

A második szezon váratlan hullámvölggyel és bukdácsolással indult, azonban a bajnokság tizenegyedik fordulójában megrendezésre kerülő torinói rangadón aratott győzelemmel, a Juventus elképesztő sorozatot indított, s a Bologna elleni döntetlen kivételével, összes mérkőzését diadallal zárta, így zsinórban ötödik Scudettóját is elhódította, a május 21-én esedékes kupadöntőn pedig a duplázásra is komoly esélye mutatkozik.

forrás: juventuz.blog.hu