Recent comments

Friss Hírek

Megszerezték Banegát, ingyen építhetnek csapatot a nyáron

A jelek szerint megkezdte a nyári erősítéseket az Inter, a Nerazzurrinak feltett szándéka, hogy jövőre visszaküzdik magukat a Bajnokok Ligájába. 


A milánói vezérkar ennek érdekében a szabadon igazolható játékosoki közül csemegézhet.

Sőt, nem csak csemegézhet, a jelek szerint meg is van az Inter első nyári igazolása. Az általuk – és több más európai klub által is – már régóta figyelt Éver Banega megszerzését ugyan hivatalosan még nem jelentették be, de több különböző forrás is megerősíteni látszik a megegyezés tényét.

Elsőként éppen Roberto Mancini, a csapat vezetőedzője nyilatkozott az ügyről: “Igen, úgy tűnik, megszereztük Banegát. Minőségi és remek karakterrel rendelkező játékos, segíteni fog nekünk.”

a 27 éves argentin felesége szolgáltatta a másik árulkodó jelet: a Valeria Juan névre hallgató hölgy a Twitteren lájkolt egy képet, amely Banegát ábrázolja Inter-mezben, ebből pedig az olasz sajtó rögtön levonta a nekik tetsző következtetéseket.

Apró, de nem lényegtelen csavar a történetben, hogy Banegának tulajdonképpen nem idén, hanem jövő nyáron jár le a szerződése, így az Inter legfeljebb előszerződést köthetett vele, az argentin így jövőre érkezhetne Milánóba, miután megnyeri a Sevillával menetrend szerint a 2017-es Európa-ligát is.A játékos, aki a hírek szerint évi 3 millió eurót kereshet majd, csak annyit nyilatkozott, hogy az ügyben csak és kizárólag a Sevillával szeretne beszélni.
De nem csak Banega aláírását szerezheti meg ingyen az Inter. 

Olasz források szerint már csak egy lépés választja el az aláírástól a Fenerbahce 27 éves középpályását, Caner Erkin napokon belül szignózhatja az elé tett papírokat. A balhátvédként és középpályásként is bevethető török játékos szerződése június végén jár le a bajnoki ezüstérmes Fenerbahcénál.

A védelembe a PSG-től távozó holland jobbhátvéd, Gregory van der Wiel, valamint a Juventust minden bizonnyal ugyancsak ingyen elhagyó, a hátsó alakzat bármely posztján bevethető Martin Cáceres megszerzésén gondolkodik az Inter vezetősége – mindkét játékos rutinos, kipróbált, remek képességű labdarúgó.


A középpályára a Valencia algériai szélsője, Sofiane Feghouli, a Feyenoord tehetsége, Tonny Vilhena, valamint a Nice-t erősítő Hatem Ben Arfa nevét szellőztette meg a sajtó, valamennyi játékos szerződése június 30-án jár le jelenlegi állomáshelyükön.

forrás: azzurri.co.hu