Recent comments

Friss Hírek

Maldini nyilatkozott; a legenda visszatér a klubhoz?

A La Gazzetta dello Sport szerint Paolo Maldini, a Milan ikonja felajánlotta szolgálatait a klub számára. 


Eközben a szombati Juventus elleni kupadöntő elvesztésével eldőlt, hogy a csapat egy újabb szezont tölt majd európai kupaszereplés nélkül.

A legendás védő 2009-ben vonult vissza a Milanból, miután 25 éven keresztül volt a csapat játékosa. A Milan a játékos iránti tiszteletből visszavonultatta a 3-as mezszámot, azonban állást nem kapott a klubnál.

Maldini szerint ha a jövőben lesz rá lehetősége, akkor vissza fog térni a Milanhoz, mert olyan sokat kapott a klubtól a Maldini család, hogy nem tudna más helyen dolgozni. Állítólag a Milan megvásárlása iránt érdeklődő kínai konzorcium első lépése Maldini visszahozatala lenne és az igazgatóságban számítanának rá.

“Amikor a csapat és a klub ilyen rossz helyzetben van, jobb inkább csendben maradni. De én ugyanazt mondom Berlusconinak, mint amit a legutolsó találkozásunk alkalmával. Ha van valami esély arra, hogy bármit is visszaadjak a Milannak, abból amit a Maldini család kapott, akkor örömmel segítek. Egységességre van szükségük és úgy vélem, mivel tudják ki vagyok, így elfogadnak majd.” – mondta Paolo a La Repubblicának.

forrás: acmilan.hu