Recent comments

Friss Hírek

A Napoli játszotta idén a legszebb focit

Magabiztos, 4-0-s győzelemmel zárta le a szezont a Napoli tegnap este. 


Sarri tanítványai 80 percet emberelőnyben focizva, a rekordot döntő Gonzalo Higuaín triplájával diadalmaskodtak, így bebiztosították 2. helyüket a bajnoki tabellán. 

A múlt héten már kiesett Frosinone ezúttal ideális ellenfél volt, vezetőedzőjük, Roberto Stellone pedig az ellenfelet méltatta az összecsapás után, és a jövőjéről is nyilatkozott.

“Nem tudom, mi történt a piros lapnál, mert az egyik ember ezt mondja, a másik pedig azt. Nyilvánvalóan mondott valamit, amit nem kellett volna. Kár, mert jól tartottuk magunkat, és megpróbáltunk gondot okozni a Napolinak. Amikor megkaptuk a pirosat, mélyebben kezdtünk védekezni, de nehéz egy ilyen csapat ellen 10 emberrel játszani.”

“De minden esetben nagyon nehéz ellenük. Ha magasan támadod le őket, elfutnak előled. Ha kontrákkal próbálod megfogni őket, a kapusuk mindig ott van. Ha széthúzod a játékot, középre futnak be, ha pedig középen próbálsz játszani, a szélen vernek meg.”

“Most, hogy az összes csapattal játszottunk már a szezon során, azt kell mondanom, hogy a Napoli játszotta idén a legjobb focit. De a Juventus is megérdemli a dicséretet, mert szinte sohasem hibáztak.”

És hogy marad-e Stellone a kiesés ellenére is a Frosinone edzője?

“Ha majd meghozzuk a döntést, sajtótájékoztatót fogunk tartani róla.”

forrás: azzurri.co.hu