Recent comments

Friss Hírek

Ez a 30 év egy gyönyörű időszak volt

Tegnap este Silvio Berlusconi, a Milan elnöke a Telelombardiának adott interjújában beszélt a kínai konzorciummal zajló tárgyalások alakulásáról.


„A Milan mindig is sokat fog jelenteni számomra, mivel az elmúlt 30 évben sokat tettem érte” – kezdte az interjúját Berlusconi, aki 1986 óta a milánói klub mindenható ura.

„Ez a 30 év egy gyönyörű időszak volt, melyben volt lehetőségem, hogy hozzásegítsem a klubot számos komoly sikerhez. Az utolsó tettem az lenne, hogy alapos mérlegelés után olyan embereket találjak, akik rendelkeznek a megfelelő tőkével” – hangsúlyozta ki szerepét.

„Pénzre van szükségünk ahhoz, hogy a Milan újra képes legyen olyan sikereket elérni, melyeket a múltban megszokhattunk. A Milan a leghíresebb csapat Kínában. A cél az, hogy tovább növeljük a csapat hírét Kínában labdarúgó iskolák, szurkolói boltok stb. formájában. Egy amerikai cégen (Galatioto Sports Partners – különböző sportklubok részesedéseinek értékesítésével foglalkozik) keresztül találtunk egymásra a kínai csoportosulással.”

„Jelenleg úgy áll a helyzet, hogy tárgyalópartnereink szeretnék, hogy még további 3 évig én legyek az elnök, melyet szeretnének a szerződésben is kikötni. Meglátjuk, hogy valóban képesek lesznek-e sok pénzt befektetni a klubba minden évben. Ha nem sikerülne megállapodni, akkor nem lenne más választásunk, mint egy 100%-ig olaszokból álló csapatot építeni, melyek kizárólag fiatalok alkotnának. Szívem szerint meg is tenném, de sajnos az olasz labdarúgás világa nem a türelméről híres.”

forrás: azzurri.co.hu