Recent comments

Friss Hírek

Fantasztikus embereket kell otthon hagynom

Az olaszok a keretszűkítés előtti utolsó barátságos meccsen 1-0-ra legyőzték Skócia válogatottját Graziano Pellé góljával.



Antonio Conte próbálta a pozitívumokat kiemelni a meccs után.
 
“Nagy erőkkel próbálkoztunk. Nem segített, hogy a pálya borzasztó állapotban volt.”-mondta Conte a Rai Sportnak.
 
“Folytatnunk kell a munkát. Tetszett a srácok akarása, de tudjuk, hogy nagy munka áll még előttünk.”
 
“Nem vagyok mágus, nem tudhatom, mi lesz az EB első meccsén.”
 
“Fontos a tény, hogy nem kaptunk gólt, és hogy Skócia egyszer sem találta el a kapunkat. Nézzük a pozitívumokat is, ne csak a negatív dolgokat.”-tette hozzá a láthatóan ideges Conte.
 
“Minden szempontból tökéletesíteni akarunk, de persze ritkán fognak elégedettnek látni. Most folytatnunk kell a munkát, a torna a küszöbön áll, minden szituáción keményen dolgozom.”
 
“Meccs után köszönetet mondtam minden játékosnak, mert kedden le kell adnom a végleges listát, és mindegyikük bebizonyította, mennyire fontos neki az Azzurri meze.”
 
“Fájdalmas döntéseket kell hoznom, így előre is köszönöm azoknak, akiknek otthon kell maradniuk. A jövőben lesz még esélyük, fantasztikus embereket kell otthon hagynom.”
 
Még semmit nem mondtam senkinek. Holnap [ma] találkozom Enrico Castellacci professzorral, hogy megvitassuk az észrevételeket, majd a lehető legnyugodtabb módon kell meghoznom a döntést.”
 
 ”Talán azért játszattam néhány játékost, hogy eloszlassam a kételyeimet. Meglehet, hogy sokukat azért nem kapott lehetőséget, mert már biztos vagyok benne, hogy behívom őket.”
 
“Próbáltuk a mi focinkat játszani, még ha pontatlanok is voltunk. A pálya is hibás volt, egyáltalán nem volt kielégítő az állapota.”
 
Daniele De Rossi sérülése miatt nagy az aggodalom a csapatnál, a Roma középpályása azonban kívülről úgy tűnt, problémamentesen játszik.
 
“Az egy dolog, ami kívülről látszik, és egy másik, amit én gondolok. Meglátjuk.”-mondta Conte.

forrás: azzurri.co.hu