Recent comments

Friss Hírek

Ibrahimovic? Majd meglátjuk, mi történik

Adriano Galliani, a klub vezérigazgatója szerint az olasz együttesek nem tudnak versenyezni a dúsgazdag klubokkal, azonban nem zárta ki Zlatan Ibrahimovic visszatérését.

 
A május 21-i Juventus elleni Olasz kupa döntő lesz az egyetlen lehetőség a Milan számára, hogy a következő szezonban induljon a nemzetközi porondon. Eközben eldőlt, hogy a csapat a 7. helyen fog végezni a bajnokságban.

“Ibrahimovic fizetése összeegyeztethetetlen az olasz piaccal, de majd meglátjuk. Még mindig imádja a Milant, de van néhány ajánlata, amelyekről többé-kevésbé tudunk Ázsiából, Amerikából és Európából. Majd meglátjuk.”

“Balotelli? Jelen pillanatban csak kölcsönben van, nincs vételi opciónk. Lesz lehetőségünk tárgyalni a Liverpoollal a jövőjéről. A szezon végén meglátjuk, hogy mit kell tennünk.” – mondta Galliani.


“Locatelli? Ő egy klasszikus játékmester. Nagyon tehetséges és nemrég írt alá egy 4 évre szóló szerződést, így minden bizonnyal maradni fog. Még csak 18 éves és nagy jövő áll előtte, de nem szabad túl nagy felelősséget helyeznünk a vállára.”

Jelenleg a legnagyobb kérdés, hogy megvalósul-e a tulajdonosváltás. Galliani sorsa is bizonytalan, amennyiben a kínai konzorcium átveszi a hatalmat.

forrás: acmilan.hu