Recent comments

Friss Hírek

Otthon botlott a Milan;Baloghék beérték a Carpit

A bajnokság  36. fordulójában a Milan hazai pályán 3–3-as döntetlent játszott az utolsó előtti helyen álló Frosinonéval, Balogh Norbert csapata, a Palermo pedig 2–0-ra nyert a Sampdoria ellen, így pontszámban beérte a még bennmaradó pozícióban lévő Carpit.


Pocsékul kezdte a meccset a Milan, Luca Paganini 20 méterről kilőtte a jobb alsót, majd a szünet előtt megduplázta előnyét a vendégcsapat: Kragl 34 méterről a bal alsóba zúdított (0–2).

A fordulást követően rögvest büntetőhöz jutott a Milan, de Balotelli gyenge lövését Bardi védte a jobb alsó felé vetődve.

A szépítés, mondjuk, így sem sokáig váratott magára, az imént még hősként ténykedő Bardi egy gyenge alapvonali beadást a röviden kapufára szerencsétlenkedett, a továbbcsorgó labdát pedig Bacca közelről a kapuba pofozta (1–2). 

Az 54. percben így is messze került a pontszerzéstől a házigazda, kontra végén ugyanis Dionisi 17-ről a bal alsóba lőtt (1–3).

A piros-feketék nem adták fel, és negyedórával a vége előtt Antonelli a kapunak háttal állva a hálóba húzta a labdát, majd a 92. percben a második büntetőt Ménez már értékesítette (3–3). Sőt a 95. percben fordíthatott volna a Milan, de Balotelli életerős lökete a lécről kifelé pattant.

A Milan így két pontot szerzett a Carpi (17.), Frosinone (19.), Verona (20.) hármas ellen. 

AC Milan–Frosinone 3–3 (Bacca 50., Antonelli 74., Ménez 92. – 11-esből, ill. Paganini 2., Kragl 44., Dionisi 55.)



Ennél lényegesen jobb Balogh Norbert csapatának a formája, a Palermo ugyanis a legutóbbi három összecsapásán hét pontot gyűjtött, amivel beérte a még bennmaradó helyen álló Carpit. 

A magyar légióst nem állították be a találkozón.

Palermo–Sampdoria 2–0 (F. Vázquez 19., Kriszticsics 85. – öngól)

további eredmények:

Empoli–Bologna 0–0

Sassuolo–Hellas Verona 1–0
(Pellegrini 58.)


forrás: NSO