Recent comments

Friss Hírek

Matheus Pereira orvosi vizsgálatra érkezik

Az olasz sajtó értesülései szerint a Corinthians tehetsége, Matheus Pereira , akit már hosszú hónapok óta rendre hírbe hoznak az olasz rekordbajnokkal, hamarosan Olaszországba érkezik, hogy a Juventusnál átessen a klubváltást megelőző orvosi vizsgálatokon.


A Sky Sport Italia és az ESPN egybehangzóan állítja, hogy az ifjú kreatív középpályás úton van Torinó felé, ahol a képviseletét ellátó játékosügynök a Juventus igazgatóival tárgyal majd.

A megbeszélések és a vizsgálatok eredményétől függően, a brazil játékos hamarosan alá is írhatja az új kontraktust az Öreg Hölgynél.

Pereira csak a közelmúltban töltötte be tizennyolcadik életévét, s képes a trequartista pozícióban is szerepelni, éppen azon a poszton, ahova Massimiliano Allegri már tavaly nyáron is szeretett volna egy minőségi játékost igazolni.


Mindezek ellenére, amennyiben Matheus Pereira a Juventus alkalmazásába lép, előbb alighanem kölcsönben egy kisebb csapatnál gyűjt majd európai tapasztalatot.

Mivel a brazil tehetség szerződése 2017-ben lejár a Sao Paulo-i klubnál, így a Juventus várhatóan kevesebb, mint 2 millió eurót fizet majd a középpályásért.

forrás: juventuz.blog.hu