Recent comments

Friss Hírek

Megvan Paulo Sousa jövő évi klubja!

A Fiorentinát Montellától tavaly nyáron átvevő Paulo Sousa – aki a magyar után idén már az olasz edzői szakmát köpködte szembe – egy órás késéssel érkezett a tegnapi sajtótájékoztatójára, mivel döntő megbeszélést folytatott a jövőjéről.


Éppen ezért a sajtótájékoztatón máris tájékoztathatta róla a világot, hogy a Videoton, a Maccabi Tel Aviv és a Basel után Firenzébe igazoló trénert jövőre mely csapat kispadján láthatjuk majd.

A válasz nem túl meglepő: Sousa és a Fiorentina folytatják a közös munkát.

“Épp most beszéltem Andrea-val [Andrea Della Valle, a Fior tulajdonosa - a szerk.], ez a beszélgetés pedig végleg megerősítette bennem a vágyat, hogy közösen folytassuk és közösen fejlődjünk tovább. Hogy maradok-e a Fiorentinánál? Természetesen, és örülök, hogy így tehetek. Mario Cognigni elnök úr jövő héten kézhez kapja a jövőt illető terveinket, mind szeretnénk tovább javítani és fejleszteni a Fiorentinát, a referencia pedig ő lesz. Én mindig a legjobbamat próbálom nyújtani, és ez a jövőben is így lesz, hisz mind ismertek már.” – fogalmazott Sousa.

A Videotonnal összesen három kupát, a Maccabival és a Basellel pedig egy-egy bajnoki címet szerző Sousa kiválóan kezdte a szezont a Fiorentinával, ősszel még vezette is a tabellát a lila mezes csapat. A szezon második felére meglehetősen elfáradtak, de ma bebiztosíthatják az európai kupaszereplésüket, sőt, a 4. helyre is van még matematikai esélyük.

forrás: azzurri.co.hu