Recent comments

Friss Hírek

Határidőt szabtak Pogbának

A La Gazzetta dello Sport mai száma szerint a Juventus határidőt szabott Paul Pogbának, miközben a klub 25 millió eurót ajánlhat a Real Madridnak Álvaro Morata játékjogáért.

 
A Juventus bevallott célja, hogy jövőre nem csupán a zsinórban elért hatodik bajnoki címet gyűjti be, de két évtizedes várakozás után, szeretne visszaülni az európai labdarúgás trónjára is. 

Ennek érdekében, a klub igazgatói szeretnék Torinóban tartani a csapat kulcsjátékosait, s készek új, magasabb fizetést biztosító szerződést kínálni a francia középpályásnak, azonban gyors döntést várnak az ügyben.

Amennyiben Pogba inkább más csapat mezében szeretne további trófeákat gyűjteni, úgy az elkövetkező 15-20 nap során közölnie kell a döntését a Juventus vezetésével.


Mindeközben a Juventus keresi a megoldást Álvaro Morata ügyében is, s a napilap úgy tudja, Giuseppe Marotta 25 millió eurót kínál majd a Real Madrid elnökének, Florentino Péreznek, hogy a spanyol klub tekintse semmisnek a visszavásárlási opcióról szóló záradékot.

Megoldásra vár Juan Cuadrado ügye is, hiszen a kolumbiai válogatott a Chelsea együttesétől kölcsönben érkezett, azonban a pletykák szerint, Antonio Conte kinevezésével, nagyon kevés esély marad arra, hogy a szélső a következő szezont is zebracsíkos mezben töltse majd.

forrás: juventuz.blog.hu