Recent comments

Friss Hírek

Elutasították a Liverpool játékoscsere ajánlatát

A legfrissebb hírek szerint a Liverpool felajánlott a Milannak egy Mario Balotelli-M’Baye Niang játékoscserét, a piros-feketék azonban határozottan elutasították az ajánlatot.

 
Balotelli a jelenlegi szezonban kölcsönben szerepel a Milannál, azonban egyáltalán nem sikerült meggyőző teljesítménnyel előrukkolnia, hiszen 20 bajnoki meccsen mindössze 1 gólt szerzett. A MilanNews információi szerint a vezetőség úgy döntött, hogy nem tart igényt az olasz csatár jövőbeli szolgálataira, aki visszatér a Liverpoolhoz.

A Sky Sport Italia szerint a Vörösök felajánlottak egy játékoscserét, amelynek értelmében Mario Balotelli végleg csatlakozna a Milanhoz, míg M’Baye Niang a Poolhoz szerződne. A rossoneri vezetősége egy határozott nemmel válaszolt.

A Sky hozzáteszi, hogy a Tottenham és a Liverpool játékosmegfigyelői jelen lesznek szombaton a Milan-Juventus kupadöntőn és a francia csatár teljesítményét fogják figyelni. A 21 éves csatárt ebben az idényben sérülések hátráltatták a folyamatos játékban, ennek ellenére a bajnokságban 16 meccsen 5 gólt és 5 gólpasszt szerzett, a kupában pedig 4 találkozón 3 alkalommal volt eredményes.

forrás: juventuz.blog.hu