Recent comments

Friss Hírek

Balotelli kezdhet csapatot keresni magának

Az olasz válogatott támadó kölcsönszerződése lejár Milánóban, ahol nem tartanak rá igényt.
 
 
Mario Balotelli augusztus végén kötött kölcsönszerződést a Milan együttesével, Angliában ugyanis nem tartott már rá igényt az akkori tréner, Brendan Rodgers. 
 
Egykori sikerei színhelyén sem váltotta meg azonban a világot, sokáig sérüléssel is bajlódott, utána pedig mindössze percekre kapott lehetőséget edzőitől. 23 mérkőzésen mindössze 994 perc jutott neki, ez idő alatt pedig 3 gólja mellett 1 gólpasszt adott, begyűjtött viszont 6 sárga lapot is. Úgy tűnik, Super Marióra nem tart igényt a Milan vezetősége. "Sok játékosnak lejár a szerződése nyáron, Mario az egyikük, így vélhetően távozik. 
 
De ott van még Mexés, Alex, Boateng is, márpedig vélhetően lesznek olyanok, akiket elengedünk, míg más játékosokat átadólistára teszünk" - nyilatkozta Silvio Berlusconi. Az ugyanakkor igencsak meglepő lenne, ha egy Jürgen Klopp stílusú edző szükségét érezné megnevelni Balotellit, így vélhetően a Liverpool is szabadulni akar majd a balhés játékostól. 
 
Egyelőre tehát kérdéses, hol folytatja karrierjét Balotelli, akinek immáron évek óta nem jött ki igazán a lépés egyik csapatánál sem. Ráér mindenesetre foglalkozni a témával a még mindig csak 25 éves játékos, hiszen Antonio Conte nem számolt vele az Eb-keretben, így a nyarat csapatkereséssel töltheti a 33-szoros válogatott játékos.
 
forrás: hatharom.com