Recent comments

Friss Hírek

Szemet vetettek James Rodriguezre

Corriere dello Sport állítása szerint a Juventus komolyan fontolgatja annak lehetőségét, hogy kísérletet tegyen a Real Madrid perifériára szorult kolumbiai támadója, James Rodriguez megszerzésére, aki mintegy 45 millió euro fejében válthat klubot.

 
A dél-amerikai játékos a 2014-es brazíliai világbajnokságon robbant be a köztudatba, mikor ellenállhatatlan játékával, valamint hat találatával a legeredményesebb góllövőnek bizonyult, s bekerült a torna álomcsapatába is. 

A meggyőző teljesítmény nyomán a Real Madrid mintegy 80 millió eurós ajánlattal jelentkezett Rodríguez klubjánál, az AS Monacónál. 

Az első madridi szezon során a támadó 29 bajnoki mérkőzésig, 13 találatig és 13 gólpasszig jutott, azonban a Rafa Benítez irányítása alá kerülő csapatban már bizonytalanabbá vált pozíciója, s az idő előtt menesztett szakember pozíciójába lépő Zinédine Zidane sem számol vele kihagyhatatlan kezdőjátékosként.


A jelenlegi szezon során teljesítményét izomsérülés is hátráltatta, így 24 spanyol bajnoki találkozó, 7 találat és 7 gólpassz szerepel James Rodriguez neve mellett. 

A kolumbiai támadó természetesen elégedetlen jelenlegi helyzetével, s a játékos szülei, valamint a képviseletét ellátó ügynök, Jorge Mendes a közelmúltban élésen kritizálták a Real Madrid mesterét, Zinedine Zidanet. 

A 25. életévét nyáron betöltő kolumbiai válogatott játékos bizonyosan nem lenne olcsó fogás a Juventus számára, hiszen a lehetséges vételára még a jelenlegi körülmények között is 40-50 millió euro körül mozog. A támadóért a komoly átalakulás elé néző Manchester United is érdeklődést mutat, azonban a Corriere dello Sport úgy véli, hogy ő Olaszországot részesíti előnyben.

forrás: juventuz.blog.hu