Recent comments

Friss Hírek

Esélytelennek vagyunk kikiáltva

Az Azzurri csapatkapitánya, Gianluigi Buffon reméli, hogy az olasz válogatott képes a nyári Európa-bajnokságon olyan teljesítménnyel elrukkolni, mellyel visszacsábíthatják a szurkolókat a hazai stadionokba. 


A veterán kapus szerint a jelenlegi keretnek megvan a szüksége ahhoz, hogy Franciaországban maradandót alkossanak. 

„Egyedül az számít nekünk ezen a megmérettetésen, hogy büszkévé tegyük a szurkolóinkat. Minden energiánkat erre használjuk fel” – kezdte Buffon a France Footballnak adott interjúját.

„Tetszik az a helyzet, hogy nincs rajtunk nagy nyomás, így a saját játékunkon kívül másra nem kell koncentrálnunk. Esélytelennek vagyunk kikiáltva. Természetesen nem véletlenül, mivel Németország, Franciaország és Spanyolország előttünk járnak” – adott hangot véleményének.

„Mióta az Azzurrinál számításba vesznek, csupán két tornán számoltak velünk esélyesként: a 2002-es világbajnokságon és a 2004-es Európa-bajnokságon. Egyik sem került be a válogatott legszebb emlékeibe.”

„Remélem azt is, hogy nem ez lesz az utolsó nemzetközi tornám a válogatottal. Két év múlva Oroszországban is szerepelni akarok, hogy még egyszer utoljára kivezethessem az Azzurrit.”

forrás: azzurri.co.hu