Recent comments

Friss Hírek

Újabb kulcsjátékos bontott szerződést

Antonio Cassano után újabb kulcsjátékosa bontott szerződést a Parmával.


Bár való igaz, hogy az érintett középpályás az idei szezonban egészségi problémái miatt nem állhatott a csapat rendelkezésére, a korábbi években a Sonkások egyik húzóemberének számított. 

Nyáron gyakorlatilag már mind elkönyveltük, hogy a villámléptű francia, Jonathan Biabiany a Milanhoz igazol, ám a transzfer az utolsó pillanatban végül meghiúsult. Biabiany a hírek szerint az orvosi vizsgálatokon bukott meg, mivel problémák adódtak a szívével – a későbbi vizsgálatok szívritmuszavart állapítottak meg nála.

A francia így a szezonban csak egyszer, augusztus végén lépett pályára, azóta orvosai nem engedték játszani, most pedig már biztosak lehetünk benne, hogy a Parma mezében nem is láthatjuk őt többet száguldozni a gyepen. A klub hivatalos honlapján megjelent tájékoztatás szerint ugyanis a klub és a játékos közös megegyezéssel felbontották a 2018-ig szóló szerződést, a megegyezés értelmében mindkét fél lemondott mindenféle jövőbeli követeléséről.

Biabiany felépüléséről rendkívül kevés információ lát mostanában napvilágot, így jelenleg megsaccolni sem tudjuk, mikor láthatjuk újra a pályán a kopasz franciát, mindenesetre bízunk benne, hogy hamarosan újra színesítheti majd a Serie A mezőnyét. 

És ki tudja, talán még a Milanos szerződés is összejöhet neki egyszer…

forrás: azzurri.co.hu