Recent comments

Friss Hírek

A Dinamo Kijev nem húzta ki a Fiorentina ellen

A Fiorentina szinte végigtámadta a Dinamo Kijev elleni idegenbeli mérkőzését a labdarúgó Európa-liga negyeddöntőjének első felvonásán, ám végül a döntetlennek is örülhetett.


A Fiorentina az Olasz Kupából kiesett, a bajnokságban is elszállni látszanak érmes reményei, így az Európa-liga maradt az utolsó színtér, ahol igazán nagyot alkothat. Uralta is az első félidőt, amelyben 13 lövéssel próbálkozott, de egyikből sem született gól. 

A Dinamo Kijev a lengyel játékvezetőnek is köszönheti, hogy megúszta az első játékrészt kapott gól nélkül, a 13. percben ugyanis Joaquín lövését a bevetődő Jevhen Hacseridi a kezével (is) blokkolta. 

A hazaiaknak a 36. percben is szerencséjük volt, hiszen Jeremain Lens megpattanó lövése után a Fiorentina kapujába hullott a labda. 1–0

A második félidőben is szinte végig az olasz csapat támadott, ám ugyanolyan hatékonysággal – egészen a 92. percig. Akkor a Mario Gomez helyére beálló Khouma Babacar törte meg a jeget, akrobatikus mozdulattal a kapuba húzva egy felfejelt labdát. 1–1

NEGYEDDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉSEK
Dinamo Kijev–Fiorentina 1–1 (Lens 36., ill. Babacar 92.)

forrás: NSO