Recent comments

Friss Hírek

Tökéletesen játszottunk

Arturo Vidal szerint a Juventus tökéletes teljesítményt nyújtva győzte le hazai környezetben a második helyezett Lazio együttesét 2-0-ra, így nagy önbizalommal készülhetnek a szerdai Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágójára.


„Tökéletesen játszott a csapat, egy nagyon erős ellenfél ellen, így most még közelebb kerültünk a Scudettóhoz. Szerintem, ha a következő három mérkőzésünket sikerül megnyerni, akkor miénk a bajnokság.”

Ezzel a győzelem a Juventus 15 pontra növelte előnyét a második helyezett Lazio előtt, akik az elmúlt nyolc mérkőzésüket megnyerték.

Szerdán azonban nehezebb feladat vár a Bianconerire, ugyanis Monacóba fognak utazni, hogy lejátsszák a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóját. A találkozót a Juventus várhatja kedvezőbb helyzetből, ugyanis az első mérkőzésen 1-0-ra nyertek a Juventus Stadiumban.

„Jól érzem magam, 100%-os vagyok, és remélem ez így fog maradni a szezon hátralévő részében is. Most a BL negyeddöntő visszavágója következik, amire nagyon jól fel kell készülnünk. Utána pedig a Serie A-ra és a Lazio elleni Coppa Italia döntőjére kell fókuszálnunk.”

forrás: juventushungary.hu