Recent comments

Friss Hírek

Pogba megfelelő ajánlat esetén távozik

Paul Pogba ügynöke elismerte, hogy „megfelelő ajánlat” esetén ügyfele távozni fog a nyáron a Juventustól.


A jelenleg sérüléssel bajlódó középpályás a Juventus jelenlegi keretének legnagyobb értéke, fejlődése Torinóba érkezése óta töretlen és még mindig elképesztő potenciál rejlik benne. Nem is csoda, hogy Pogba a világ legnagyobb (leggazdagabb) klubjainak érdeklődését is felkeltette, a játékos ügynöke, Mino Raiola pedig ezúttal gondoskodott róla, hogy ez az érdeklődés ne is enyhüljön a nyár közeledtével.

„A Juventusszal egy öt évre szóló szerződést írtunk alá, de mindannyian felnőtt emberek vagyunk és tudjuk, ha megfelelő ajánlat érkezik Pogbáért, meg fogunk állapodni” – mondta Raiola a La Stampának.
„Ami a Juventus számára azonban fontosabb, hogy megfelelően építse újjá a csapatot az érte kapott pénzből, különben két év múlva már hibának fogják vélni Pogba eladását.”

„Akkor is folytatnod kell a változást, ha már erős vagy, nem csak akkor, ha muszáj. A következő szezont négy-öt új játékossal kezdhetik meg. Emlékezzenek csak Zidane eladására. Cavani és Dybala közül és utóbbit preferálnám, Cavani fizetése túl sok lenne véleményem szerint.”

Azonban Raiola kicsit meg is nyugtatta a Bianconeri szurkolóit: eddig egyik ajánlat sem volt meggyőző.
„Az év eleje óta, ha 2000 hívást nem fogadtam miatta, akkor egyet se. Legalább 20-szor csörög a telefonom naponta az ügyben, ezek közül pár tárgyalni is akarna róla. Ezek közül azonban csak néhány van, ami megérné az eljegyzést, házasságot még egyik se.”

forrás: Juventusfc.hu