Recent comments

Friss Hírek

Megint összeboronálták Dzsudzsákot és az Intert

Hogy valós az érdeklődés, vagy csak menedzserek mögöttes szándékú machinációjáról van szó, nem tudni, mindenesetre egy olasz FIFA-licences játékosügynök, Gianfranco Cicchetti újra bedobta az Internazionalét Dzsudzsák Balázzsal kapcsolatban. 



28 évesen 67-szeres válogatott szélsőnket az utóbbi években rendre összeboronálták már olasz, német, angol, spanyol (és francia, török, meg még ki tudja, milyen klubokkal), mégis 2011 óta az orosz Premjer-ligában – előbb az Anzsiban, majd a Dinamo Moszkvában – keresi mindennapi kenyerét.



A legfrissebb hírek arról szóltak, hogy a Dinamo vezetői szerződéshosszabbítási ajánlatot tettek a Lazio által kerülgetett magyar légiósnak, Guram Adzsojev sportigazgató pedig bízik a maradásában. Gianfranco Cicchetti ugyanakkor az ilsussidiario.net-nek adott exkluzív nyilatkozatában elmondta: Roberto Mancini vezetőedző a tulajdonos anyagi nehézségei ellenére is bajnokesélyes keretet akar összerakni a Serie A 31. fordulója után csak 10. Interből, akár Dzsudzsákkal is.



A menedzser szerint a Nerazzurri két legnagyobb értéke a szlovén kapus, a Liverpoolhoz csábított Samir Handanovic, valamint a Barcelona kerülgette 20 éves horvát tehetség, Mateo Kovacic (értük akár 45 millió eurót is remélhet az Inter). Mancini a kapusposzton a Petr Cech, Romero, Karnezis hármasból választhat utódot, ezen kívül szerződtetné belső védőnek Netót a Zenittől, a középpályára Alex Songot a Barcától (a West Hamnél játszik kölcsönben) – a szélre pedig a marseille-i André Ayew mellett Dzsudzsák Balázs merült fel új jelöltként.



Ballábas szélsőnket 2015 decemberéig köti szerződés a Dinamo Moszkvához. A Transfermarkt 12 millió euróra becsüli a piaci értékét, de a kontraktus lejártához közeledve nyilván jelentősen olcsóbban meg lehetne szerezni.

forrás: sport365.hu