Recent comments

Friss Hírek

Komoly átalakítások várhatók, visszatérhet Maldini és Nesta?

Döntő jelentőségű hetek előtt áll az AC Milan, a klub akár több évtizedes jövőjét is meghatározhatják az előttünk álló napok. 


Hogy lesz-e tulajdonosváltás, még mindig nem tudni, hangzatos tervek viszont máris akadnak szép számmal. 

Bee Taechaubol mindenesetre a híresztelések szerint most már valóban közel áll hozzá, hogy megszerezze a klub egy bizonyos százalékának tulajdonjogát egy bizonyos összegért – a számokat illetően annyi különböző verzió látott már napvilágot, hogy nem kezdenénk el még találgatni sem.

A thai üzletember állítása szerint előzetes megállapodással rendelkezik a Rossoneri megvételéről, és a tervek szerint holnap Milánóba érkezik, hogy megkösse az üzletet.

Bár ismét hangsúlyozzuk, hogy az ügyben még semmi sem biztos, az olasz Leggo már a klub és az új tulaj közös jövőjéről igyekszik infókat megosztani, értesüléseik szerint a jelentős anyagi tőkeinjekció mellett nagy átalakulás veheti kezdetét hamarosan a patinás klubnál.

Ezen változások egyik lépése Barbara Berlusconi szerepének háttérbe szorítása lehet, bár hogy ez pontosan mit is jelent, arról egyelőre kevés információ látott napvilágot.

Második lépésként a klub átigazolásait emberemlékezet óta intéző, egyben zseniális üzletek egész sorát megkötő alelnök, Adriano Galliani helyét ez utóbbi poszton a pénzügyi szakértő, Pablo Victor Dana veheti át.

És végül egy hír, amelyre minden bizonnyal nem csak a Milan szurkolói, hanem minden focirajongó felkapja a fejét: a Leggo szerint Taechaubol a klub vezérkarába két korábbi legendát is leültetne: Paolo Maldini és Alessandro Nesta 10 éve még a pályán alkottak gyilkos párost egy áthatolhatatlan védelem közepén, a közeljövőben pedig technikai igazgatóként segíthetnék újra a Milant.

Akárhogy is, érdemes lesz figyelemmel követni a Milant a következő hetekben.

forrás: azzurri.co.hu