Recent comments

Friss Hírek

A Porto brazilját figyelik

A Juventus gyakorlatilag a zsebében tudhatja az újabb bajnoki címet, döntős az Olasz Kupában, s az AS Monaco elleni győzelemmel kedd este fontos lépést tett a Bajnokok Ligája elődöntője felé, azonban a torinói klub igazgatói a színfalak mögött már a következő szezon csapatát tervezik.

 
Az átigazolási ügyekben rendre megbízhatónak bizonyuló információkkal rendelkező Gianluca Di Marzio szerint az Öreg Hölgy megfigyelői szerdán este a helyszínen tekintették meg az FC Porto Bayern München elleni Bajnokok Ligája negyeddöntőjét, amelyen a hazai pályán játszó portugálok meglepő 3:1-es győzelemmel küldték haza az előzetesen a párosítás toronymagas esélyesének ítélt bajor együttest.

A hírek szerint a Juventus képviselői nem abból a célból utaztak Portóig, hogy felmérjék az elődöntő lehetséges ellenfeleit, hanem a hazaiak brazil szélső védőjének, Alex Sandrónak a teljesítményét szerették volna felmérni, hiszen a torinóiak komolyan érdeklődnek a játékos iránt.

Alex Sandro aki hazájában megfordult a Santos és az Atético Paranaense, valamint az uruguayi Deportivo Maldonado együttesében is, 2011-ben igazolt Portugáliába, s mindeddig két bajnoki címet gyűjtött be az FC Porto mezében. A 24 esztendős ballábas brazil védő csapata mind a kilenc Bajnokok Ligája mérkőzésén pályára lépett a jelenlegi kiírásban, s szerződése 2016 nyarán jár le Portóban.

forrás: juventuz.blog.hu