Recent comments

Friss Hírek

Az Inter-nyomás Milan-öngóllá érett, de 0-0 lett a vége

A bajnokság 31. fordulójában a milánói derbin az Internazionale és az AC Milan 0–0-s döntetlent játszott egymással.


Ez a milánói derbi már nem az a milánói derbi, amihez hozzászokhattak a szurkolók az elmúlt évtizedekben: a kilencedik és a tizedik helyezett csapat találkozott a San Siróban. Kettejük mérkőzése az első félidőben kevés helyzetet, annál több ívelgetést hozott, különösen az Inter oldalán, amely több mint kétszer annyi keresztlabdával próbálkozott, mint ellenfele (12:5), mindannyiszor sikertelenül.

A második játékrész sokkal jobb futballt hozott, elsősorban az Inter veszélyeztetett. A 64. percben a játékvezető nem vette észre (vagy nem ítélte szándékosnak), hogy Luca Antonelli kézzel blokkolta Hernanes lövését a Milan kapujától nyolc méterre.

Néhány perccel később még érdekesebb döntés született. Az Inter kontrázott, Rodrigo Palacio Hernaneshez passzolt, aki középre lőtte a labdát, amely Philippe Mexésről a saját kapujába pattant. A játékvezető azonban nem adta meg a gólt, mert véleménye szerint Palacio lerántotta Gabriel Palettát.

A hátralévő időben is többet kísérletezett az Inter, de nem tudott betalálni a remekül védő Diego López hálójába, így gól nélküli döntetlen született.

Internazionale–Milan 0–0


forrás: NSO