Recent comments

Friss Hírek

Jövőre jobbak leszünk

Szicília rózsaszín felén már készülnek a Dybala utána időszakra.

 
Az szinte kizárt, hogy a 22 éves argentin támadó ilyen szezon után a Palermóban maradjon.


A hétvégi győzelmet követően (2009 októbere után sikerült újra nyerni Udinében), Maurizio Zamparini a saját villájában látta vendégül Giuseppe Iachinit.


Akinek úgy tűnik, végre nem kell izgulnia az állása miatt. Megtalálta a számításait. Ezt az elődei közül, nem sok mindenki mondhatta el magáról. Az elmúlt 10 évben, 24 edzőváltás volt a Palermónál. Természetesen mindegyikről egy ember döntött. A klub elnöke.


A Gazzetta segítségével, Maurizio Zamparinivel beszélgettünk.


Megvannak már Dybala és Vazquez utódai?

Szerintem jobbak leszünk a következő idényben, mint most. Vazquez abszolút nem biztos, hogy elhagy minket. Csak akkor mehet, ha korrekt ajánlat érezik érte.


Arról hallani, hogy hamarosan szerződést hosszabbít Iachinival.

2016-ban jár le a megállapodása, de van olyan opció, miszerint maradhat egy évvel tovább. Én nem vagyok akadálya annak, hogy aláírjunk 2018-ig.


Meglehet az európai kupaindulás?
 
Hogyne. Olyan lendülettel, ahogy az elmúlt hónapokban haladtunk….Még télen egy picit az átigazolási piac, és a klubváltás lehetősége, megzavarta egy-két játékos fejét (Munoz akkor a Samphoz került, Barreto nem hosszabbított). Most azt gondolom, hogy 5-6 helyen kell megújítani a csapatot. Hátul jók vagyunk, Ujkani és Sorrentino biztos pont. Két védőnk, Struna és Goldaniga a Serie B-ben szerepel kölcsönben. Ők a jövő emberei. Dybala árából (minimum 40 millió euró) legalább hat minőségi játékost tudunk szerződtetni… 



A támadósorban mi a helyzet?

Sok múlik Vazquezen. Ha ő megy, marad a 3-5-2-es felállás, két új irányítóval. Kicsit olyanok lennénk úgy, mint most a Juve. Belotti személyében van egy nagy értékünk. Ő 1-2 év múlva robbanhat be igazán.

Készül valami ajándékkal a szurkolóknak?

Anyagilag rendben vagyunk, biztosított a jövő. Közel vagyunk Európához. Csak sajnos még nem a BL-hez…


forrás: hosszabbitás.hu