Recent comments

Friss Hírek

Egy éhes Romát szeretnék látni

Rudi Garcia nem számíthat az Atalanta ellen sem Gervinhóra, sem Miralem Pjanicra, azonban a francia tréner nem aggódik a Lazio miatt.

 
"Seydou Keita bevethető lesz, igaz nem teljesen fitt még, de az edzéseken már jól teljesített. Ő jelen esetben extra erőforrás számunkra. Sajnos Pjanic és Gervinho nem tudnak pályára lépni."- kezdte a sajtótájékoztatót Garcia.

De Rossi és Manolasz eltiltás miatt nem léphet majd pályára, míg Douglas Maicon továbbra is sérült.

"Ez nem jelenti azt, hogy nincsenek alternatíváink, hiszen ott van Carlos Paredes, Salih Ucan és Alessandro Florenzi. Az a legjobb, ha azokkal játszunk, akik teljesen egészségesek és nem aggódom a középpálya miatt."

"Francesco Totti tudott edzeni a héten és jól is ment neki és mindannyian tudjuk, ha közel 100%-os állapotban van, akkor mekkora kincs számunkra."

"Maiconnal az a probléma, hogy ő egy lépést tesz előre és kettőt hátra. Különös problémája van a térdével jelen pillanatban, ezért inkább foglalkozzunk azokkal, akik rendelkezésre tudnak állni. Megint sok a hiányzó, de ez nem lehet kifogás, hiszen meg vannak azok a játékosaink, akikkel nyerni tudunk."

Az Atalanta két hónapja negatív szériában van, azonban a múlt hétvégén sikerült végre nyerniük a Sassuolo ellen 2:1-re.

"Nem félek senkitől, viszont tisztelem az Atalantát. A hozzáállásuk az ő választásuk, eközben nekünk olyan játékot kell produkálnunk, amivel megnehezítjük a dolgukat és hátul magabiztosnak kell lennünk."

Garcia 2013 nyarán vette át a Roma irányítását és ez az első alkalom, hogy nem a második helyen áll, miután múlt héten a Lazio megelőzte.

"Hétközben egy játékosomtól sem hallottam, hogy erről beszélt volna. Egyetlen dolog számít, hogy megnyerjük a meccseinket és utána meglátjuk, hogy máshol milyen eredmények születnek. Számunkra most csak a győzelem az elfogadható."

A derbi még messze van és most csak a következő meccs számít. Az Atalanta mindig nehéz ellenfél és én most egy éhes Romát szeretnék látni."

Garcia kitért az elmúlt napok eseményére is, melynek következtében a szurkolók kikezdték James Pallottát.

"Jobban szeretek telt ház előtt játszani és nyilvánvaló, hogy az üres Curva Sud hátrányt jelent és nem is egy szép látvány. Már többször kifejtettem, hogy egy klub nem csak a játékosokból és edzőből áll, de a vezetőkből is. Az elnök mindent megtesz a klubért, nekünk pedig szolidaritanunk kell vele. Az elnök egy áldás a Roma számára. Keményen küzd azért, hogy a Roma színei magasra emelkedjenek, ismertek legyenek és nem csak ő tehet az eltiltásról."

Az Atalanta elleni keret: Astori, Balzaretti, Calabresi, Holebas, Cole, De Sanctis, Doumbia, Florenzi, Ibarbo, Iturbe, Keita, Ljaijc, Lobont, Yanga-Mbiwa, Nainggolan, Paredes, Pellegrini, Sanabria, Skorupski, Spolli, Torosidis, Totti, Uçan, Verde 


forrás: asroma.hu