Recent comments

Friss Hírek

Remek ajándék volt ez a meccs a születésnapomra

A Napoli spanyol mesterét jócskán érték kritikák a szezon során, hiszen a Napoli a bajnokságban visszacsúszott a negyedik helyre, hét ponttal áll a Roma mögött a déli együttes, így Benítez kritikusai egyre hangosabbak lettek, tegnap viszont, éppen a születésnapján aratott egy nagy győzelmet a déliek mestere.


“Egy remek ajándék volt ez a meccs a születésnapomra: nagyszerű volt látni a csapatomat, hogy szépen játszik, gólokat szerez, boldog vagyok a srácok miatt. Nagyon tiszteltük a Wolfsburgot, sikerült egy kiváló mérkőzést játszanunk, és nagyon fontos előnyt értünk el az első meccs alatt, de ne felejtsük, még vár ránk egy újabb kilencven perc. A csapat formában van, jól játszott a Fiorentina ellen is, és annak ellenére, hogy kikapott, a Lazio ellen is. Nem mindig az eredményt kell nézni, hanem a teljesítményre is figyelni kell, de szerencsére ma mindkettő jó volt” – fogalmazott a csütörtöki mérkőzés napján születésnapját ünneplő Rafa Benítez az UEFA-nak a mérkőzést követően.

A Napoli 4-1-s előnyről várhatja majd a visszavágót, a német lapok egyébként “szégyenteljesnek” nevezték a Wolfsburg teljesítményét, még ha minden német újság meg is jegyzi jogosan, hogy Higuaín első gólja szabálytalan volt, hiszen a csatár kézzel vette át a labdát az indítást követően.

forrás: azzurri.co.hu