Recent comments

Friss Hírek

Nincs nagy különbség az 1-0 és a 2-1 között

A Juventus labdarúgócsapata a BL nyolcaddöntőjében úgy búcsúztatta a Dortmundot, hogy az első mérkőzésen 2–1-re nyert otthon. 


A Monaco elleni negyeddöntő első felvonásán 1–0-ra győzött hazai környezetben, így elvileg jobb helyzetből várhatja a visszavágót, ám Giorgio Chiellini, a torinóiak védője szerint nincs nagy különbség az akkori és a mostani szituáció között.

„Az elején rosszul álltunk hozzá a mérkőzéshez, túl sok helyet hagytunk a támadóiknak, akik életveszélyesen kontráznak, de aztán változtattunk, és uraltuk a meccset – értékelte a Monaco elleni 1–0-s győzelmüket Chiellini. – Számítottunk rá, hogy nehéz lesz, a Dortmunddal ellentétben a Monaco nem hagyja játszani az ellenfelet, és gyors ellentámadásokra épít. Feszültek voltunk az elején, de később megnyugodtunk, és megérdemelt győzelmet arattunk. Ugyanolyan helyzetben vagyunk, mint a Dortmund ellen voltunk, nincs nagy különbség az első meccsen elért egy nullás és kettő egyes siker között. A visszavágó még a mostani meccsnél is nehezebb lesz.”

A gólt szerző Arturo Vidalról a következőt mondta Chiellni: „Egy ideje már jó formában futballozik. Örülünk, hogy betalált, remélhetőleg így tudja folytatni.”

forrás: NSO